GOED OM WETEN

Alle prijzen zijn 6 % B.T.W inclusief en geldig tot 30/06/2019 . De prijzen zijn berekend voor afhaling aan onze foodtruck, indien er bediening gewenst wordt, zal een B.T.W.-tarief van 21 % gerekend worden en een uurtarief van 25 €/uur per personeelslid (aantal wordt door ons bepaald).

Locatie

De locatie waar het feest doorgaat, moet gemakkelijk toegankelijk zijn voor de mobiele wagen. Dit betekent, een doorgang van 4m breedte en een hoogte van 2m80. De locatie moet een vlakke en stabiele bodem zijn (geen aardbodem). De plaats waar de wagen geparkeerd moet worden, mag niet hellend zijn. Indien de plaats 'niet geschikt' wordt gevonden door ons, dan kunnen wij een andere plek aanduiden of zelfs het contract annuleren. Er moet een standplaats van 15 meter voorzien worden, om de bestelwagen en mobiele frituur te kunnen opstellen. Indien de mobiele wagen op de openbare weg moet opgesteld worden. Dan is het de klant die de nodige documenten aanvraagt bij de lokale gemeente en aan ons kan voorleggen. Alsook zorgt de klant voor de nodige signalisatie.  Er dient steeds een electriciteitsvoorzienning aanwezig te zijn van 2x16A 220V. Indien ook pasta gereserveerd werd, een apart circuit voorzien voor de pastakoker

Algemene weetjes

Wij komen 1h a 2h op voorhand toe op de locatie, teneinde de nodige voorbereidingen te kunnen uitvoeren (voorbak, schikken toonbank, opwarmen, ...)

Wij voorzien de aanbieding van onze diensten als volgt: 1u15 tot 50 pers, 1u45 tot 100 pers, 2 u meer dan 100 pers (inclus kids). Tenzij anders afgesproken.

 

De frietjes worden aangeboden in puntzakjes (uitz. friet met bereiding), de snacks worden in plastiek schaaltjes aangeboden, koude sauzen worden op de frietjes/snacks geserveerd (in potje, enkel op individuele aanvraag), de pasta's worden aangeboden in geschikte doosjes, de artikelen worden niet verpakt en worden ter plaatse geconsumeerd.  Alle niet verbruikte producten blijven eigendom van de Chill mobile.

 Tarieven, kosten en betaling

Alle kosten inzake locatie, signalisatie, elektriciteit zijn voor de klant zijn rekening.  Het minimumbedrag van de factuur moet minimaal 375€ bedragen inclusief btw, er wordt een vaste kost aangerekend  van 50 tot 125€ afhankelijk van bepaalde factoren.   Er kan een prijsstijging zijn van max.10 %, als er meer dan 6 maanden tussen de boeking en feestdatum is.

Vervoerskosten : < 20 km (heen en terug) gratis, > 20 km 0.75 €/km.

Na reservering en bevestiging door ons, dient er een voorschot van 50% te worden voldaan, bij deze is de reservering dan ook definitief na betaling van het voorschot. Het definitieve aantal en de gekozen formule dient 2 weken voor het evenement doorgegeven te worden, dit is de basis waarop de factuur zal berekend worden. Het resterende saldo moet cash worden vereffend voor de aanvang van de voorbereidingen.

De boeking kan enkel in uitzonderlijke gevallen en in overleg met eigenaars van de Chill mobile gewijzigd of geannuleerd worden (bij ziekte, ongeval ,overlijden, gestaafd met de nodige formulieren). Enkel dan, kan voorschot terug gestort worden. Bij annulering van de Chill mobile zelf, wordt het voorschot teruggestort.

Indien de Chill mobile niet op het afgesproken tijdstip aanwezig is, kan er geen enkele betrokken partij een schadevergoeding eisen. Wanneer de Chill mobile niet kan aanwezig zijn op een feest door het gevolg van overmacht, weersomstandigheden, technische problemen, gezondheidsproblemen, ... dan kunnen de opdrachtgevers geen enkele schadevergoeding eisen. De Chill mobile kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor zwerfvuil, door het nuttigen van hun producten. Schade aan de mobiele wagen aangericht door derden tijdens het uitvoeren van een opdracht, zal verhaald worden op de betrokken persoon of instelling. De personen waarbij de mobiele wagen wordt opgezet, verklaren zich akkoord met alle voorwaarden die hier beschreven staan.

Contact

Verhaeghe Bart en Ceda - 0491/254490

verhuurverhaeghe@telenet.be

Laatste nieuws

Verhuur Verhaeghe neemt Chillmobile over vanaf 24 januari 2017

Verhuur Verhaeghe neemt Chillmobile over vanaf 24 januari 2017

Bart en Ceda nemen de fakkel over...

Lees meer


Nieuwe foto's van onze chillmobile

Nieuwe foto's van onze chillmobile

In het voorjaar van 2020 kregen onze Chillmobiles een nieuw kleedje  

Lees meer