U bevindt zich hier

Chillmobile

Wij bieden verschillende formules aan

voor frietjes, pasta, PASTA/FRIET combinatie, ...

 

Ter gelegenheid van allerlei feestjes zoals verjaardagsfeesten voor jong en oud of communiefeesten thuis... kunt u beroep doen op de Chill Mobile, de mobiele frituur wagen.

Minimum aantal personen is afhankelijk van de gekozen formule.

 

Wilt u een babyborrel organiseren op een locatie, geen probleem. Wij komen waar en wanneer u wilt. 

Luiden de huwelijksklokken, dan komen we op uw feest de gasten verwennen met een zakje friet met mayonaise, voor of na de polonaise .

Wordt de straat afgezet voor het jaarlijks buurtfeest ... Dan schuiven wij met de Chill mobile tot aan de hoek van de straat en brengen we uw vrienden het chillen bij.

Gelijk welke congé, gelijk waar, wij komen helpen om deze dag jaar na jaar te vieren, om dan relaxed huiswaarts te keren en te beginnen genieten van de welverdiende rust.  

Of staat u te springen om een nieuwe zaak te beginnen ... Dan zijn we er ook graag als de kippen bij, om u veel succes te wensen en om uw genodigden te voorzien van een hapje.

Kunt u uw baas overtuigen om samen een frietje te stekken met het hele bedrijf... Yeah man, is dat niet wijs... Een personeelsfeest in een nieuw versie, als nog nooit geweest. De Chill mobile is een optie, die toppie zal zijn.

Komt dan die welverdiende massa aan vrije tijd, eindelijk niet meer moeten gaan werken. En dient het pensioenfeest zich aan, dan komen wij met onze Chill mobile in de reke staan...Om toch nog es met de collega's bij te praten over hoe het allemaal is geweest en wat er nog te ontdekken zal vallen in de nabije toekomst.

Kortom, wat u ook te vieren hebt, de Chill Mobile kan een partner zijn in uw zorg voor uw gasten, familie, vrienden, collega's en zoveel mensen meer...

                           

UW FEEST, ONZE ZORG !